Αναζήτηση
Πατάτες-Πατατούλες
Σελίδα 1 από 1
Πατάτες-Πατατούλες
Αν θέλουμε να έχουμε έτοιμες, καθαρισμένες και κομμένες τις πατάτες για το φαγητό μας από την προηγούμενη μέρα χωρίς να τρέχουμε την τελευταία στιγμή και να φοβόμαστε μην μαυρίσουν, τις βάζουμε μέσα σε αλατισμένο νερό. Την επόμενη μέρα εξακολουθούν να παραμένουν κάτασπρες σαν να τις κόψαμε εκείνη την ώρα.
Rena- Admin
-
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009
Απ: Πατάτες-Πατατούλες
πολύ σωστά τα λες Ρενάκι, εγω το κάνω πολύ συχνά αυτό και παρ'ολο που δεν ρίχνω αλάτι δεν παθαίνουν τίποτα, είναι ασπρες - ασπρες !
????????- Επισκέπτης
Απ: Πατάτες-Πατατούλες
Ρενάκι σωστή!!!
Ούτε εγώ βάζω αλάτι και μια χαρά μου διατηρούνται!!
Ούτε εγώ βάζω αλάτι και μια χαρά μου διατηρούνται!!
????????- Επισκέπτης
Απ: Πατάτες-Πατατούλες
Εγώ φοβόμουν να τις αφήσω για πολλές ώρες αλλά για να το λέτε εσείς κάτι ξέρετε οπότε θα το έχω υπόψην.
????????- Επισκέπτης
Παρόμοια θέματα
» Πατατούλες φούρνου
» Πατατούλες με δεντρολίβανο και μπύρα
» Μπρόκολο με πατατούλες ογκρατέν
» πατατες
» Πατάτες με πράσα
» Πατατούλες με δεντρολίβανο και μπύρα
» Μπρόκολο με πατατούλες ογκρατέν
» πατατες
» Πατάτες με πράσα
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης