Αναζήτηση
Συσκευή κοπης ψωμιου σε φετες?????
+4
Λίλα
EfiK
SpIrToKoYto
teta
8 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
teta- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 12
Registration date : 12/07/2009
Απ: Συσκευή κοπης ψωμιου σε φετες?????
Τετα μου,εγώ δεν γνωρίζω κάποιο σχετικό εργαλείο,σκέπτομαι όμως πως ίσως θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις την ίδια μέθοδο που κόβουμε και το παντεσπάνι σε δίσκους...
Δηλαδή με κομμάτι πετονιά..
Κάνε δοκιμή (..αν δεν πιάσει,πήγαινε για ψάρεμα.. )
Δηλαδή με κομμάτι πετονιά..
Κάνε δοκιμή (..αν δεν πιάσει,πήγαινε για ψάρεμα.. )
SpIrToKoYto- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 3109
Τόπος : Αθήνα
Registration date : 13/07/2009
Βιβ, η Τέτα πρέπει να εννοεί όταν είναι ψημένο....εγώ που δουλεύω τον αρτοπαρασκευαστή δεν ξέρω κάτι σχετικό...θα κοιτάξω όμως στο Cook shop το Σάββατο και θα σας πω αν βρω κάτι ....
Κι εγώ για ψημένο εννοώ...Η λεπτή πετονιά είναι πολύ κοφτερή..
Αλλη λύση ίσως τώρα που το σκέπτομαι,είναι το ηλεκτρικό μαχαίρι που κόβουμε το κρέας...
Αλλη λύση ίσως τώρα που το σκέπτομαι,είναι το ηλεκτρικό μαχαίρι που κόβουμε το κρέας...
SpIrToKoYto- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 3109
Τόπος : Αθήνα
Registration date : 13/07/2009
Κορίτσια κι εγώ τον αρτοπαρασκευαστή δεν τον κάνω κέφι γιατί βγάζει αυτά τα τούβλα. Συνήθως ζυμώνω το ψωμί εκεί και μετά το βγάζω του δίνω σχήμα καρβελιού και το ψήνω στο φούρνο. Αν όμως υπήρχε μια τέτοια συσκευή θα ήταν πολύ ωραίο και για τοστ!
Τέτα, δεν έχω δει κάτι παρόμοιο. Νομίζω όμως ότι αν το αφήσεις να κρυώσει και το κόψεις με ένα οδοντωτό μεγάλο μαχαίρι δε θα έχεις πρόβλημα. Ίσως μόνο λίγο πιο χοντρές φετούλες.
Rena- Admin
-
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009
Τέτα νομίζω πως βρήκα κάτι. Φαντάζομαι θα μπορείς να βρεις κάτι ανάλογο σε καταστήματα ηλεκτρικών συσκευών.
BOSCH Μηχανή κοπής MAS4200
BOSCH Μηχανή κοπής MAS4200
Rena- Admin
-
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009
Αν το βρεις να το αγοράσεις. Θα σε βολέψει πολύ Τέτα. Εγώ έχω ένα παρόμοιο αλλά είναι επαγγελματικό και πανάκριβο ενώ επιπλέον είναι ογκώδες γιατί προορίζεται για τεράστιες ποσότητες ψωμιού και αλλαντικών.
antigoni- Beautiful Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 161
Registration date : 05/08/2009
Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις.
SpIrToKoYto Αυτο με τη πετονιά δεν το ήξερα γι'αυτο και δεν κατάφερα ποτέ να κόψω το κεικ σαν παντεσπάνι θα το δοκιμασω και θα σας πω αν τα καταφερω.
EfiK η ιστοσελίδα του Cook shop δεν εχει κάτι ευχαριστώ ομως γιατι δεν το ειχα σκεφτει...
Ηλεκτρικό μαχαίρι δεν εχω χρησιμοποιήσει ισως να το δοκιμάσω ωραια ιδεα
Rena ωραια η μηχανη θα το κοιταξω αν και ειχα ενδοιασμούς για το αν κοβει ψωμι αλλα αφου η antigoni οτι εχει χρησιμοποιησει και κανει δουλεια θα το ψαξω ευχαριστω
SpIrToKoYto Αυτο με τη πετονιά δεν το ήξερα γι'αυτο και δεν κατάφερα ποτέ να κόψω το κεικ σαν παντεσπάνι θα το δοκιμασω και θα σας πω αν τα καταφερω.
EfiK η ιστοσελίδα του Cook shop δεν εχει κάτι ευχαριστώ ομως γιατι δεν το ειχα σκεφτει...
Ηλεκτρικό μαχαίρι δεν εχω χρησιμοποιήσει ισως να το δοκιμάσω ωραια ιδεα
Rena ωραια η μηχανη θα το κοιταξω αν και ειχα ενδοιασμούς για το αν κοβει ψωμι αλλα αφου η antigoni οτι εχει χρησιμοποιησει και κανει δουλεια θα το ψαξω ευχαριστω
teta- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 12
Registration date : 12/07/2009
Υπάρχει στα μαγαζιά, και στο Cook shop, ένα εργαλείο με ανάλογα κενά για το κρέας. Αν μ αυτό μπορείς να τσακώσεις και το τούβλο - καλά λέει η Λίλα - ίσως μπορείς να βολευτείς.
Οι ζαμπονομηχανές δεν ξέρω στις διαβαθμίσεις τους αν έχουν κόψιμο πάχους φέτας του τοστ. Συνήθως ζητάμε λεπτοκομμένα αλλαντικά ή τυρί. Πείτε μου όμως. Αυτό της φωτογραφίας από που είναι; υπάρχουν και προσβάσει μεσω ebay ή φίλων που πάνε κι έρχονται στα ξένα.
Οι ζαμπονομηχανές δεν ξέρω στις διαβαθμίσεις τους αν έχουν κόψιμο πάχους φέτας του τοστ. Συνήθως ζητάμε λεπτοκομμένα αλλαντικά ή τυρί. Πείτε μου όμως. Αυτό της φωτογραφίας από που είναι; υπάρχουν και προσβάσει μεσω ebay ή φίλων που πάνε κι έρχονται στα ξένα.
Nena- Simple Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 29
Registration date : 09/01/2010
seranaki- SuperiorMember
-
Αριθμός μηνυμάτων : 372
Registration date : 27/08/2009
Σ ευχαριστώ πολύ serenaki. Ήδη το μεταβίβασα σε φιλη μου μήπως και μου το βρει.
Nena- Simple Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 29
Registration date : 09/01/2010
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης