Αναζήτηση
Πανέ σνίτσελ γαλοπούλας με αμύγδαλο
4 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Πανέ σνίτσελ γαλοπούλας με αμύγδαλο
Πανάρουμε τα σνίτσελ με τον κλασικό τρόπο. Η διαφορά είναι ότι στη γαλέτα έχουμε ρίξει και τριμμένο ανάλατο και χωρίς φλούδι αμύγδαλο. Προσθέτει στη γεύση και τα κάνει πιο τραγανά απ' έξω.
Εγώ έβαλα στο μισό πακέτο γαλέτας, 150γρ. περίπου αμύγδαλο. Προσωπικά δεν το έτριψα όλο να γίνει σαν σκόνη, αλλά το άφησα να "κρατάει" λίγο. Αυτό όμως τα προσαρμόζεται στα γούστα σας.
Επίσης στη γαλέτα μπορείτε να προσθέσετε και ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Τέλος τα τηγανίζουμε ή μπορούμε να τα ψήσουμε και στο γκριλ αφού τα ραντίσουμε με λίγο λάδι.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την irene στις Δευ Απρ 26, 2010 3:09 am, 1 φορά
irene- Moderator
-
Αριθμός μηνυμάτων : 496
Registration date : 12/07/2009
Απ: Πανέ σνίτσελ γαλοπούλας με αμύγδαλο
Θα δοκιμαστεί και μάλιστα άμεσα. Πολύ τα ζήλεψα αχ αχ...
Rena- Admin
-
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009
Απ: Πανέ σνίτσελ γαλοπούλας με αμύγδαλο
Ωραία, γρήγορα και εύκολα. Θα δοκιμαστούν σίγουρα.
nikolas- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 910
Registration date : 31/07/2009
Απ: Πανέ σνίτσελ γαλοπούλας με αμύγδαλο
Oι ξηροί καρποί στο πανάρισμα προσθέτουν πολύ. Δοκιμάστε να πανάρετε κροκέτες τυριού σε αμύγδαλο, απίστευτη γεύση κορίτσια μου. Ευχαριστούμε Ειρηνούλα μας
anastazie- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 790
Registration date : 12/07/2009
Παρόμοια θέματα
» Κουραμπιέδες βουτύρου Νέας Καρβάλης με αμύγδαλο
» ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΠΑΝΕ ΜΕ ΛΕΜΟΝΑΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
» Φιλέτο γαλοπούλας ρολό γεμιστό με κάστανα
» Κοτόπουλο πανέ στο φούρνο
» ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΠΑΝΕ ΦΟΥΡΝΟΥ ΝΟ. 2
» ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΠΑΝΕ ΜΕ ΛΕΜΟΝΑΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
» Φιλέτο γαλοπούλας ρολό γεμιστό με κάστανα
» Κοτόπουλο πανέ στο φούρνο
» ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΠΑΝΕ ΦΟΥΡΝΟΥ ΝΟ. 2
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης