Αναζήτηση
τσιαπατα ψωμι
3 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
τσιαπατα ψωμι
ΥΛΙΚΑ
1400ΜΙΛ ΝΕΡΟ
2ΚΛ ΑΛΕΥΡΙ ΤΙΠΟΥ 55
20ΓΡ ΑΛΑΤΙ
60ΓΡ ΜΑΓΙΑ ΦΡΕΣΚΙΑ
100ΓΡ ΜΑΓΙΑ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΗ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
TΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ, ΛΑΔΩΝΟΥΜΕ ΜΊΑ ΛΕΚΑΝΗ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ZYMH ΜΑΣ ΜΕΣΑ, ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ZYMH ΜΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΈΝΑ ΖΕΣΤΌ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΥΣΚΏΣΕΙ( ΑΝ ΈΧΟΥΜΕ ΣΤΌΦΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ) ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΆΓΚΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ MΠΟΛΙΚΌ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΜΑΣ ΕΚΕΙ
(ΠΡΟΣΟΧΉ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΑΠΌ ΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ, ΑΠΛΑ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ) ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΜΑΣ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΑΛΕΥΡΙ, ΠΕΡΝΑΜΕ ΜΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΣΠΑΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΣΕ ΜΑΚΡΟΣΤΕΝΕΣ ΛΩΡΙΔΕΣ( ΊΔΙΟΥ ΠΑΧΟΥΣ) ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΑΜΑΡΙΝΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΛΕΥΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΎΜΕ ΤΑ ΚΑΡΒΕΛΑΚΙΑ ΜΑΣ.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!!
ΙΩΑΝΝΗΣ- Simple Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 25
Τόπος : καλλιθεα
Registration date : 20/05/2010
Απ: τσιαπατα ψωμι
Ιωάννη ωραία συνταγή. Η τσιαπάτα είναι πολύ νόστιμο ψωμί. Μπορείς να μας δώσεις μερικές πληροφορίες για τα αλεύρια αν γνωρίζεις? Το τύπου 55 τι ακριβώς είναι?
Επίσης θα παρακαλούσα αν είναι εύκολο να χρησιμοποιείς ελληνική γραμματοσειρά (στις συνταγές τουλάχιστον). Αν υπάρχει πρόβλημα μπορείς να χρησιμοποιήσεις έναν μετατροπέα greekglish σε greek όπως αυτός
http://tools.wcl.ece.upatras.gr/degreeklish/indexen.php
Ευχαριστούμε για τη συνταγή! Προσωπικά θα τη δοκιμάσω άμεσα, μη σου πω και αύριο
Επίσης θα παρακαλούσα αν είναι εύκολο να χρησιμοποιείς ελληνική γραμματοσειρά (στις συνταγές τουλάχιστον). Αν υπάρχει πρόβλημα μπορείς να χρησιμοποιήσεις έναν μετατροπέα greekglish σε greek όπως αυτός
http://tools.wcl.ece.upatras.gr/degreeklish/indexen.php
Ευχαριστούμε για τη συνταγή! Προσωπικά θα τη δοκιμάσω άμεσα, μη σου πω και αύριο
Rena- Admin
-
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009
Απ: τσιαπατα ψωμι
Εύκολο φαίνεται, θα το δοκιμάσω. Τη ζύμη υπάρχει λόγος που δεν την πιάνουμε με το χέρι? Μου φάνηκε περίεργο.
sofia- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1805
Registration date : 13/07/2009
Απ: τσιαπατα ψωμι
Λόγω ότι το ζυμάρι της τσιαπατα είναι ευαίσθητο γιαυτό, και από την άλλη λόγω εμπειρίας είναι πιο εύκολο είναι να αναποδογυρίσετε την λεκάνη σας με μαλακό τρόπο ώστε να μην μας πέσει το ζυμάρι
ΙΩΑΝΝΗΣ- Simple Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 25
Τόπος : καλλιθεα
Registration date : 20/05/2010
Παρόμοια θέματα
» Τριανταφυλένιο ψωμί
» ΨΩΜΙ...δια χειρός
» Ψωμί ζυμωτό
» Ψωμί τοστ στον αρτοπαρασκευαστη
» ψωμι στο μπαρμπεκιου
» ΨΩΜΙ...δια χειρός
» Ψωμί ζυμωτό
» Ψωμί τοστ στον αρτοπαρασκευαστη
» ψωμι στο μπαρμπεκιου
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης