Αναζήτηση
ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ ΣΕ ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΛΑΔΙ
+2
Rena
Λίλα
6 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ ΣΕ ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΛΑΔΙ
Μεζεδάκι για μερακλήδες
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό πατζάρια μόνο τους βολβούς
4-5 σκελίδες σκόρδο
3 φλιτζάνια λευκό ξύδι
1 φλιτζάνι λάδι
3 κουταλάκια γλυκού αλάτι
Πλένουμε καλά τα πατζάρια και τα βράζουμε σε νερό και αλάτι μέχρι να μαλακώσουν.
Τα στεγνώνουμε, τα ξεφλουδίζουμε και τα κόβουμε σε φέτες.
Όταν είναι τελείως στεγνά τα βάζουμε σε γυάλινο βάζο με φετάκια σκόρδο ανάμεσα.
Ρίχνουμε το ξύδι και σκεπάζουμε με το ελαιόλαδο.
Φυλάμε στο ψυγείο και περιμένουμε 3-4 μέρες πριν τα καταναλώσουμε. Διατηρούνται για 6 μήνες στο ψυγείο!
Απ: ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ ΣΕ ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΛΑΔΙ
Με παντζαράκια από το κτήμα Λιλάκο? Σούπερ μεζεδάκι!
Rena- Admin
-
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009
Απ: ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ ΣΕ ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΛΑΔΙ
Τέλειος μεζές. Μπράβο Λίλα. Όμως θέλω να ξέρω γιατί όχι και τα βλαστάρια, επειδή μου αρέσουν πολύ, δεν κρατάνε στο βάζο?
raymonda- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 501
Registration date : 12/07/2009
Απ: ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ ΣΕ ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΛΑΔΙ
Η απλότητα στο μεγαλείο της. Μπράβο Λιλού, ότι πρέπει για το ουζάκι ή τη μπυρίτσα μας.
sofia- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1805
Registration date : 13/07/2009
Απ: ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ ΣΕ ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΛΑΔΙ
Έτσι τα φτιάχνει και η πεθερά μου αλλά προσθέτει και 1 κουταλάκι ζάχαρη μέσα σαν συντηρητικό. Νοστιμο μεζεδάκι.
Sevasti- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1095
Registration date : 12/07/2009
Απ: ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ ΣΕ ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΛΑΔΙ
Ray όταν λες βλαστάρια, εννοείς τα κοτσάνια? Δεν ξέρω αν θα κρατήσουν, μια δοκιμή όμως θα μας πείσει! Φοβάμαι μήπως μαλακώσουν!!
Παρόμοια θέματα
» ΞΥΔΙ
» Για να μην εκρήγνυται το λάδι στο τηγάνι
» Μυρωδάτη φέτα σε λάδι
» Γουρουνόπουλο με Λάδι στο Τσικάλι
» Για να μην εκρήγνυται το λάδι στο τηγάνι
» Μυρωδάτη φέτα σε λάδι
» Γουρουνόπουλο με Λάδι στο Τσικάλι
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης