Αναζήτηση
Για να μην εκρήγνυται το λάδι στο τηγάνι
Σελίδα 1 από 1
Για να μην εκρήγνυται το λάδι στο τηγάνι
Φροντίστε τα υλικά που θα τηγανίσετε να είναι όσο πιο στεγνά γίνεται. Αξίζει να περιμένετε λίγο να στεγνώσουν οι πατάτες από το πλύσιμο, να στραγγίξουν τα καλαμαράκια κ.λπ. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ειδική πυκνή σίτα για το τηγάνι. Αν δεν την έχετε διαθέσιμη, λίγο αλάτι (μια κουταλιά περίπου) στην μέση του τηγανιού την ώρα που ζεσταίνεται το λάδι κάνει αρκετά καλή δουλειά.
Rena- Admin
-
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009
Παρόμοια θέματα
» Μυρωδάτη φέτα σε λάδι
» Γουρουνόπουλο με Λάδι στο Τσικάλι
» ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ ΣΕ ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΛΑΔΙ
» Καυλικάνοι στο τηγάνι
» Κριθαράκι στο τηγάνι με λουκάνικα
» Γουρουνόπουλο με Λάδι στο Τσικάλι
» ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ ΣΕ ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΛΑΔΙ
» Καυλικάνοι στο τηγάνι
» Κριθαράκι στο τηγάνι με λουκάνικα
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης