Αναζήτηση
Ανακύκλωση καλοκαιρινή
4 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Ανακύκλωση καλοκαιρινή
Αυτό το youtube κλείνει σπίτια. Βρήκα μια πολύ όμορφη τσάντα φτιαγμένη με πλαστικές σακούλες του μανάβη. Προσοχή όχι βιοδιασπώμενες θα πάει χαμένος ο κόπος σας. Παίρνεται πλαστικές σακούλες , τις τεζάρεται και τις διπλώνεται για να γίνει μια λωρίδα μακρόστενη. τις κόβεται το μέρος που είναι τα χεράκια και στη βάση. Στη συνέχεια κόβεται λωρίδες που τις ενώνεται μια- μια κάνοντας ένα μικρό κόμπο. Ετσι θα γίνει ένα κουβάρι απο λωρίδες πλαστικής σακούλας. Παίρνεται ένα βελονάκι Νο 6 και αρχίζεται να πλέκεται. Για καλύτερες εξηγήσεις και video πατήστε στο youtybe -plastic bag crochet- Εγώ ξεκίνησα να φτιάξω μια πλαστική τσάντα για το βιβλίο της παραλίας, να μη βρέχεται. Μέχρι να τη τελειώσω βέβαια θα έχει έρθει το Φθινόπωρο!!!!!!
ΝΤΑΙΖΗ- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 528
Τόπος : Αθήνα
Registration date : 16/04/2010
Απ: Ανακύκλωση καλοκαιρινή
Πολύ όμορφη τσάντα, όπως και οι θήκες για τα ποτήρια, τα ζήλεψα αλλά δεν ξέρω να πλέκω
sofia- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1805
Registration date : 13/07/2009
Νταίζη νομίζω αυτό το βίντεο λέτε...Εντυπωσιακό αλλά για δυνατούς λύτες "το σταυρόλεξο". Κι εγώ δεν έχω ιδέα από βελονάκι.
Rena- Admin
-
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009
ΚΑΛΗΜΕΡΑ rena είσαι καταπληκτική που το ανέβασες. Εγω το έχω δηλωσει ξέρω τα βασικά στον υπολογιστή. Απλο γαιτανάκι είναι δεν είναι δύσκολό. Ευτυχώς πριν φύγει η γιαγιά μου αυτό το βασικό στο βελονάκι είχε προλάβει και μ0υ το είχε μάθει.
ΝΤΑΙΖΗ- Supreme Member
-
Εγώ πάλι ανεπίδεκτη μαθήσεως σε βελονάκι. Και η γιαγιά και η μάνα τσάμπα προσπαθούσαν Να σου δείξω τα του υπολογιστή μπας και καταφέρεις να με μάθεις βελονάκι?
Rena- Admin
-
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009
Μετά τα 40 ότι προσπάθησα να μάθω γύρω απο την τεχνολογία καλυφθηκε απο ένα πέπλο άνιας. Εχω βαλθεί όμως να μάθω το photo shop , θα μου πάρει κάτι χρονάκια ,αλλά πιστευω να τα καταφέρω.
ΝΤΑΙΖΗ- Supreme Member
-
Τι μου θυμίσατε τώρα! Παλια η πεθερά μου που ήταν αστέρι σε παντός είδους βελόνες και βελονάκια έωτιαχνε κάτι πραγματάκια με λωρίδες από πλαστικές σακούλες. Μου είχε εξηγήσει τη διαδικασία αλλά όσο τα θυμάστε εσείς άλλο τόσο τα θυμάμαι και εγώ!
Ειρήνη- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1859
Registration date : 12/07/2009
καιρός λοιπόν Ειρήνη μου να τα ξαναθυμηθούμε ,γιατί προβλέπω να αρχίσουμε πάλι τις οικοτεχνίες και όσο έχουμε καποια γιαγιά να μας τα μάθει καλά είναι.
ΝΤΑΙΖΗ- Supreme Member
-
Παρόμοια θέματα
» Καλοκαιρινή σαλάτα ζυμαρικών με σουμάκ
» ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΤΑΡΤΑ ΦΡΑΟΥΛΑΣ ΜΕ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ
» ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΟΥΠΑ ΑΠΟ ΨΗΤΕΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΚΑΙ ΡΕΒΥΘΙΑ
» ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΤΑΡΤΑ ΦΡΑΟΥΛΑΣ ΜΕ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ
» ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΟΥΠΑ ΑΠΟ ΨΗΤΕΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΚΑΙ ΡΕΒΥΘΙΑ
Σελίδα 1 από 1