Αναζήτηση
Κουνέλι Στιφάδο
Σελίδα 1 από 1
Κουνέλι Στιφάδο
Κόβουμε το κουνέλι σε μερίδες και το πλένουμε πολύ καλά.
Σε μια βαθιά κατσαρόλα βάζουμε ελαιόλαδο να κάψει και τσιγαρίζουμε το κρέας να ροδίσει.
Σε βαθύ τηγάνι τσιγαρίζουμε 2 κιλά καθαρισμένα κρεμμυδάκια για στιφάδο (εγώ για να μη βαρύνει πολύ το φαγητό, δεν τα τσιγαρίζω).
Στη συνέχεια βάζουμε στην κατσαρόλα με το κουνέλι τα κρεμμύδια (χωρίς το λάδι τους), ρίχνουμε αρκετό ζεστό νερό (3-4 ποτήρια) και βράζουμε.
Προσθέτουμε ακόμη: 1 κεσεδάκι τοματοπελτέ, 1 πρέζα κανέλλα, λίγο γαρύφαλλο, 3-4 φύλλα δάφνης, αλατοπίπερο, λίγη ζάχαρη και μισή κούπα ξύδι.
Αφήνουμε 2 ώρες περίπου, χωρίς να ανακατώσουμε με κουτάλα, απλά κουνάμε την κατσαρόλα πέρα δώθε κάθε τόσο για να μην αρπάξει το κρέας.
????????- Επισκέπτης
Απ: Κουνέλι Στιφάδο
Tι ξελίγωμα είναι αυτό πρωί πρωί Αυτό είναι το χθεσινό κουνελάκι? Περίσσεψε κανένα μαζεδάκι?
Rena- Admin
-
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009
Αγαπημένο μεν, δακρύβρεχτο δε. Ευτυχώς αναλαμβάνει η μαμά τα κοκάρια Μπράβο Βανούλα.
????????- Επισκέπτης
Είναι υπέροχο το άτιμο και λίγο μπελαλίδικο!
Και στο μαγείρεμα πρέπει να είσαι κοντά μη σου αρπάξει...
Όλο λέω να θυμηθώ το κόλπο της Μαρίας Β. που βάζει κληματόβεργες κάτω κάτω στην κατσαρόλα κι από πάνω όλα τ'άλλα κι όλο το ξεχνάω!
Και στο μαγείρεμα πρέπει να είσαι κοντά μη σου αρπάξει...
Όλο λέω να θυμηθώ το κόλπο της Μαρίας Β. που βάζει κληματόβεργες κάτω κάτω στην κατσαρόλα κι από πάνω όλα τ'άλλα κι όλο το ξεχνάω!
????????- Επισκέπτης
Ετσι το κάνω κι εγώ με μια μικρή διαφορούλα. Βρέχω για κανα δύωρο το κουνέλι με ξύδι για να μην μυρίζει. Πολύ νόστιμο φαΐ!
????????- Επισκέπτης
Σούπερ φαγάκι!!
Η φωτό σου όλα τα λεφτά!! Ετσι μου ρχεται να απλώσω το πηρούνι μου να τσιμπήσω ένα κρεμμυδάκι!!
Η φωτό σου όλα τα λεφτά!! Ετσι μου ρχεται να απλώσω το πηρούνι μου να τσιμπήσω ένα κρεμμυδάκι!!
????????- Επισκέπτης
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης