Αναζήτηση
ΚΑΤΣΑΜΑΚΙ (ΚΡΕΜΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ )
4 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
ΚΑΤΣΑΜΑΚΙ (ΚΡΕΜΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ )
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΣΑΜΑΚΙ .ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΓΡΑΨΩ
.
ΥΛΙΚΑ
4 ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΝΕΡΟ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΖΑΧΑΡΗ Η ΜΕΛΙ
1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΑΛΑΤΙ
2-3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΛΑΔΙ
4 ΠΟΛΥ ΓΕΜΑΤΕΣ ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΛΕΥΡΟ
ΑΡΚΕΤΟ ΠΕΤΙΜΕΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΙΑΤΟΥ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΙΜΕΖΙ ΚΑΙ ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ .ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΙΑΣΕΙ .
ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΗΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΕΜΑ ΠΙΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΣΕ ΠΙΑΤΑ .ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΣΟ ΠΕΤΙΜΕΖΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ .
ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΖΕΣΤΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟ ΚΡΥΟ Η ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ .
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Rena στις Δευ Δεκ 03, 2012 1:13 pm, 4 φορές συνολικά (Λόγος της επεξεργασίας : ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)
FELITSIA- Beautiful Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 211
Τόπος : ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΗΛΙΟΥ
Registration date : 24/10/2012
Απ: ΚΑΤΣΑΜΑΚΙ (ΚΡΕΜΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ )
Δε το είχα ξανακούσει και μου έκανε εντύπωση και το όνομα και η περιγραφή που μας είχες δώσει. Φαίνεται εξαιρετικό. Ευχαριστούμε Φιλίτσα!
Rena- Admin
-
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009
ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΚΡΕΜΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕΝΑ ΜΟΥ .ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ .
ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙ 2-3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΛΑΔΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ .
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙ 2-3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΛΑΔΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ .
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
-
Το πρόσθεσα Φιλίτσα μου, μη σε απασχολεί. Όσο για το απλή, ναι οκ, απλά μερικές φορές οι παλιές συνταγές, παραδοσιακές ή μη, χάνονται με το πέρασμα του χρόνου και καλό είναι να υπάρχουν για να τις ξέρουμε
Rena- Admin
-
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009
Τώρα το βλέπω και στη γλυκιά μορφή του! Τέλεια!!
Ρένα ειναι το χαβίτς που έβαλα στο μπογκ τις προάλλες αλλά αυτή εδώ είναι η γλυκιά του έκδοση, εμένα είναι αλμυρή βερσιόν! Πετιμέζι έχω, οπότε πάει για δοκιμή!! Μμμμμμ!!! Γειά στα χέρια σου Φιλίτσα!
Ρένα ειναι το χαβίτς που έβαλα στο μπογκ τις προάλλες αλλά αυτή εδώ είναι η γλυκιά του έκδοση, εμένα είναι αλμυρή βερσιόν! Πετιμέζι έχω, οπότε πάει για δοκιμή!! Μμμμμμ!!! Γειά στα χέρια σου Φιλίτσα!
ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ EFIK ΜΟΥ .ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ .ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΜΕΤΕΦΕΡΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ .ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
-
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης