Αναζήτηση
Σάλτσα φέτας
Σελίδα 1 από 1
Σάλτσα φέτας
Υλικά
100 γρ. φέτα
1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
1 σκελίδα σκόρδο λειωμένη
Λίγο μοσχοκάρυδο
Αλατοπίπερο
Βάζουμε τα υλικά στο μπλέντερ να ομογενοποιηθούν. Προσθέτουμε το μοσχοκάρυδο και το αλατοπίπερο και είναι έτοιμη.
Προαιρετικά μπορούμε να προσθέσουμε λίγη πάπρικα και να αντικαταστήσουμε το ¼ της ποσότητας της φέτας με κατίκι.
Συνοδεύει ιδανικά μπιφτέκια, κεφτεδάκια, μελιτζάνες ψητές με σάλτσα ντομάτας και κολοκυθάκια τηγανιτά.
????????- Επισκέπτης
Απ: Σάλτσα φέτας
Κεφτεδάκια για αύριο λοιπόν με μελιτζάνες και σάλτσα φέτας. Πολύ καλό!!! Αντιγόνη αν και το σκόρδο του πάω θα το προτιμούσα μόνο με κολοκυθάκια στα υπόλοιπα μπορεί να αφαιρεθεί χωρίς να αλλοιώσει τη γεύση?
????????- Επισκέπτης
Υπέροχη σαλστούλα!
Ευχαριστούμε κοριτσάκι!!!
Δεν την έχω φτιάξει ποτέ με σκόρδο και μοσχοκάρυδο, παρά μόνο με άνιθο ή δυόσμο. Θα τη δοκιμάσω κι έτσι οπωσδήποτε!
Επίσης αντί για κρέμα γάλακτος μπορούμε να βάλουμε γιαούρτι ε Αντιγόνη?
Ευχαριστούμε κοριτσάκι!!!
Δεν την έχω φτιάξει ποτέ με σκόρδο και μοσχοκάρυδο, παρά μόνο με άνιθο ή δυόσμο. Θα τη δοκιμάσω κι έτσι οπωσδήποτε!
Επίσης αντί για κρέμα γάλακτος μπορούμε να βάλουμε γιαούρτι ε Αντιγόνη?
????????- Επισκέπτης
Πολύ καλή μου ακούγεται.
Θα την δοκιμάσω αύριο που έχουμε μπιφτέκια!!
Θα την δοκιμάσω αύριο που έχουμε μπιφτέκια!!
????????- Επισκέπτης
Μάζεψα κανα 2 kg κολοκυθάκια σήμερα από τον κήπο μου.Θα τα τηγανίσω το μεσημέρι και θα φτιάξω και τη σαλτσούλα και θα γίνει ..................
????????- Επισκέπτης
Πόλύ ωραία φαίνεται η σάλτσα φέτας. Δεν την έχω φτιάξει ποτέ. Την Κυριακή λέω να κάνω ρολό κιμά και θα την δοκιμάσω. Ωραία και η εκδοχή της Βάνας με γιαούρτι. Μπράβο κορίτσια!
????????- Επισκέπτης
Αντιγόνη πολύ ωραία η σαλτσούλα σου... Ευχαριστώ και για την άμεση ανταπόκριση...
????????- Επισκέπτης
Ελπίζω να σας αρέσει. Βάνα ναι μπορούμε να βάλουμε και γιαούρτι και γίνεται και πιο ελαφριά έτσι.
????????- Επισκέπτης
Την δοκίμασα τη σαλτσούλα αλλά επειδή δεν πρόλαβα να τηγανίσω κολοκυθάκια (ας όψονται κάτιο κοριτσάκια στο τσατ) την έφαγα με το κουτάλι!!!!!!!!!Όμως το βράδυ θα τηγανίσω και τα κολοκυθάκια και θα γίνει της κολάσεως.
Έλα Χάρη κερνάω
Έλα Χάρη κερνάω
????????- Επισκέπτης
Την έφτιαξα και έγινε πολύ νόστιμη. Έκανα κάποιες μικροαλλαγές. Έβαλα λίγή κρέμα και συμπλήρωσα με γιαούρτι και πρόσθεσα θυμάρι. Πέντε λεπτά πριν βγάλω το ρολό κιμά από τον φούρνο το περέχυσα με την σάλτσα και όταν το έβγαλα το πασπάλισα με λίγη πάπρικα. Ήταν καταπληκτικό. Ευχαριστούμε Αντιγόνη για την ωραία ιδέα
????????- Επισκέπτης
Παρόμοια θέματα
» ΜΠΡΙΑΜ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΦΕΤΑΣ
» Κεφτεδάκια με σάλτσα φέτας
» Σάλτσα κιμά & σάλτσα κρεμμυδιού
» ΓΛΥΚΌΞΙΝΗ ΣΆΛΤΣΑ
» σαλτσα μακαρονιων
» Κεφτεδάκια με σάλτσα φέτας
» Σάλτσα κιμά & σάλτσα κρεμμυδιού
» ΓΛΥΚΌΞΙΝΗ ΣΆΛΤΣΑ
» σαλτσα μακαρονιων
Σελίδα 1 από 1