Αναζήτηση
Λαβράκι ψητό
4 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Λαβράκι ψητό
Καθαρίζουμε τα ψάρια και τα ξεπλένουμε.
Αφήνουμε λίγο να στραγγίξουν από το νερό, αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε στο γκριλ ή στην ψησταριά. Εγώ πάντως έχω βολευτεί με ένα αντικολλητικό σκεύος τύπου τεπανιάκι και ότι έχω για ψήσιμο το φτιάχνω εκεί. Γίνονται πάρα πολύ καλά τα ψητά.
Για να γίνουν αρωματικά απλώνουμε πάνω στη σχάρα μας κλαράκια δεντρολίβανο ή ρίγανη και τοποθετούμε τα ψάρια πάνω τους.
Προσέχουμε να μη μας στεγνώσουν στο ψήσιμο.
Σερβίρουμε με λαδολέμονο σκέτο ή λαδολέμονο με μουστάρδα και συνοδεύουμε με χόρτα.
despoina- Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 68
Registration date : 12/07/2009
Απ: Λαβράκι ψητό
Με τα ψάρια δεν έχω καλή σχέση, θα έλεγα μάλιστα ότι έχω τσακωθεί μαζί τους, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων. Αυτό όμως που με τρελαίνει είναι το καθάρισμα τους (αυτό έγραφα και στο blog της Λίλας που έφτιαξε κοκκάλια). Μια φορά καθάρισα και μου έφυγε κάθε καλή διάθεση. Άσε που αναγκαστικά έπρεπε να φοράω χειρουργικά γάντια...κάτι σα χειρουργός ένοιωθα
Rena- Admin
-
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009
Απ: Λαβράκι ψητό
Δέσποινα τα λαβράκια είναι πεντανόστιμα. Μου αρέσει πέρα από την κλασσική εκδοχή ( που για μένα είναι και η καλύτερη γιατί αναδεικνύεται η γεύση του ψαριού κυρίως κι όχι των υπολοίπων) να τα ψήνω πάνω σε ρίζα φινόκιου και να βάζω στην κοιλιά μερικά από τα φυλλαράκια του. Εξαιρετικό γίνεται επίσης αν το ψήσεις σε λαδόκολλα προσθέτωντας μερικές φέτες ντομάτας και πιπεριάς. Μιαμ μιαμ
antigoni- Beautiful Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 161
Registration date : 05/08/2009
Απ: Λαβράκι ψητό
Τα ψάρια γενικώς είναι η αδυναμία μου. Το λαβράκι αγαπημένο, στα κάρβουνα δε ψημένο δεν το συζητάω, το καλυτερότερο φαγητό ever!!!
Παρόμοια θέματα
» ΧΤΑΠΟΔΙ........... ΣΑΝ ΨΗΤΟ
» Ψαρονέφρι ψητό
» Χταποδάκι ψητό
» Ταλαγάνι σαγανάκι ψητό
» ΤΟ ΨΗΤΟ ΑΡΝΑΚΙ ΤΗΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ...
» Ψαρονέφρι ψητό
» Χταποδάκι ψητό
» Ταλαγάνι σαγανάκι ψητό
» ΤΟ ΨΗΤΟ ΑΡΝΑΚΙ ΤΗΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ...
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης