Αναζήτηση
Κροκέτες σοκολάτας
+2
Rena
JeLa
6 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Κροκέτες σοκολάτας
Σήμερα το απόγευμα στην εκπομπή Φώτης και Μαρία Live έφτιαξαν ένα θαυμάσιο γλυκό το οποίο λεγόταν "Κροκέτες σοκολάτας". Μια συνταγή που βρήκα στην ιστοσελίδα www.stinkouzina.gr δεν θυμίζει ιδιαίτερα το αποτέλεσμα που είδα στην εκπομπή. Μήπως ξέρετε που μπορώ να βρώ την αυθεντική συνταγή ή μήπως γνωρίζετε κάποια εναλλακτική από αυτήν που ανήρτησα??
JeLa- Beautiful Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 152
Τόπος : Εκάλη
Registration date : 10/09/2009
Απ: Κροκέτες σοκολάτας
Jelaki δεν την είδα την εκπομπή, αλλά άσε να το μελετήσουμε Δώσε μας μια περιγραφή, να καταλάβουμε πως ακριβώς ήταν.
Rena- Admin
-
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009
Εμοιαζαν καθόλου με αυτές?
Rena- Admin
-
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009
όχι αυτά μοιάζουν με το αποτέλεσμα της συνταγής που ανέβασα. Οι "τηλεοπτικές" κροκέτες, φαίνονταν σαν τηγανισμένες απ' έξω και κάπως υγρές στο εσωτερικό...
JeLa- Beautiful Member
-
Τζέλα μήπως ήταν λουκουμάδες γεμιστοί με σοκολάτα? Έχω μια τέτοια συνταγή του Παρλιάρου. Φτιάχνει μπαλάκια σοκολάτας τα τυλίγει σε ζύμη λουκουμά και τα τηγανίζει. Αν είναι αυτή που ψάχνεις αύριο θα την έχεις!
Τους λουκουμάδες γεμιστούς με σοκολάτα τους είδα το Σάββατο που είχε βάλει την εκπομπή του, τι ήταν αυτό Θε μου! Έβαζε το σοκολατάκι μες το ζυμάρι και τσουπ τηγάνιζε Σοκολατοπλημμύρααα
anneta43- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 652
Registration date : 12/07/2009
Aννέτα μου είναι όντως κόλαση. Είναι όμως αρκετά δύσκολοι στην παρασκευή τους. Χρειάζονται 2 άτομα, ένας να τυλίγει κι ένας να τηγανίζει για να μην προλάβει η γέμιση να ξεπαγώσει πριν πέσει στο τηγάνι.
Τα είδα και εγώ τα λουκουμαδάκια και έπαθα ένα...ντουβρουτζά!
Αν είναι να γευτούμε τέτοιο πράγμα, επιστρατεύουμε όποιον...βρούμε μπροστά μας!
Αν είναι να γευτούμε τέτοιο πράγμα, επιστρατεύουμε όποιον...βρούμε μπροστά μας!
Εγώ λέω αν είναι να γευτούμε τέτοιο πράγμα, πάμε να μας το σερβίρουν κάπου έτοιμο, να γλυτώσουμε τον μπελά και την τηγανίλα. χχαχαχαχχα
Ειρήνη- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1859
Τόπος : Αθήνα
Registration date : 12/07/2009
εγώ δεν τα είδα τα λουκουμαδάκια αλλά από την περιγραφή κατάλαβα.... μιαμ.... δεν νομίζω αλλά δεν είμαι και σίγουρη γιατί δεν είχαν καλεσμένο τον Παρλιάρο αλλά κάποιον άλλον και τα έλεγαν κροκέτες σοκολάτας... δεν ξέρω τι άλλο να σας πω...
JeLa- Beautiful Member
-
Παρόμοια θέματα
» Κροκέτες σοκολάτας
» Κροκέτες Μπακαλιάρου
» Κροκέτες τυριών με πατάτα
» ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΊΑ
» ΑΦΟΓΚΑΤΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
» Κροκέτες Μπακαλιάρου