Αναζήτηση
Καυλικάνοι στο τηγάνι
+5
anneta43
EfiK
sofia
Rena
Λίλα
9 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Καυλικάνοι στο τηγάνι
Είμαι σίγουρη πως όσοι διαβάσατε τον τίτλο σπεύσατε με περιέργεια
ανάμεικτη με γαργαλιστικές σκέψεις να διαβάσετε για τους καυλικάνους.
Οι καυλικάνοι λοιπόν δεν είναι παρά οι βλαστοί του φρέσκου
κρεμμυδιού που είναι στη μέση , είναι ολόισιοι και στην άκρη τους έχουν
τα λουλούδια του κρεμμυδιού. Λόγω όμως των ημερών που ζούμε προτείνω οι καυλικάνοι
να γίνουν το εθνικό μας φαγητό, αφού από δω και πέρα θα τους τρώμε σε
καθημερινή βάση.
Ανοίγεις το πρωί την τηλεόραση μαζί με τον καφέ σου σερβίρουν κι ένα καυλικάνο,
το μεσημέρι στις 2 βγαίνει ο Υπουργός Οικονομικών σου τους κερνάει 5-5.
Ε όσο για το βραδυνό δεν το συζητάμε, αν δεν φάμε ένα τσουβάλι καυλικάνους
ο ύπνος δεν έρχεται.
Πάμε τώρα για την
συνταγούλα.
Πλένουμε και κόβουμε σε κομμάτια μια χεριά καυλικάνους, τους βάζουμε σε
τηγάνι με ελαιόλαδο και τους τσιγαρίζουμε μέχρι να μαλακώσουν.
Ρίχνουμε 1 ποτηράκι νερό και βράζουμε να ψηθούν οι καυλικάνοι.
Χτυπάμε 4-5 αυγά σε ομελέτα και τα αδειάζουμε στο τηγάνι.
Μόλις ψηθεί από τη μια μεριά, γυρίζουμε από την άλλη και πασπαλίζουμε με
τριμμένη φέτα, αλάτι και μπόλικο πιπέρι.
Την συνταγή την βρήκα στο βιβλίο "ΓΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ" της ΕΥΗΣ Λ.
ΒΟΥΤΣΙΝΑ.
Απ: Καυλικάνοι στο τηγάνι
Kαλά είσαι απίστευτη! Τι γέλιο έριξα δε λέγεται μόλις είδα το όνομα Σούπερ η συνταγή και επίκαιρη!
Η πρώτη φωτο με το βιβλίο στο background φοβερή!!!
Η πρώτη φωτο με το βιβλίο στο background φοβερή!!!
Rena- Admin
-
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009
Απ: Καυλικάνοι στο τηγάνι
Μμμμ πιπεράτο το όνομα και πιπεράτη και η συνταγή από ότι βλέπω. Ουζομεζές πρώτος!
sofia- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1805
Registration date : 13/07/2009
Απ: Καυλικάνοι στο τηγάνι
Και επιβάλλεται να γίνουν το Εθνικό μας φαγητό Λίλα μου με τέτοια μεγαλεία...Άπαιχτη η συνταγή και η παρουσίαση!
anneta43- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 652
Registration date : 12/07/2009
Απ: Καυλικάνοι στο τηγάνι
Ωραία και επίκαιρη ανάρτηση Καυλικάνοι λοιπόν, βουρ.
helen- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 728
Registration date : 26/08/2009
Απ: Καυλικάνοι στο τηγάνι
Συμφωνώ... εθνικό πιάτο με αυγά, τι σφουγγάτο τι έτσι τι αλλιώς... "καυλικάνοι στο τηγάνι" κάνει και ρήμα...
Απ: Καυλικάνοι στο τηγάνι
Υποκλίνομαι στην γοητεία των καυλικάνων
nikolas- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 910
Registration date : 31/07/2009
Απ: Καυλικάνοι στο τηγάνι
xaxaxaxxaaxaxaxxaxaxaax!!!!!!!!! όσο το διαβάζω, τόσο περισσότερο γελάω!!!!!!!!!!!!! είσαι απίστευτη !!!!!!!!
και όλοι βέβαια εστιασαμε στο τίτλο και χάσαμε την ουσία δηλαδή την συνταγή που φαίνεται υπέροχη !!!!!!!!!
φιλια εφανταστη Λιλουκα μας !!!
και όλοι βέβαια εστιασαμε στο τίτλο και χάσαμε την ουσία δηλαδή την συνταγή που φαίνεται υπέροχη !!!!!!!!!
φιλια εφανταστη Λιλουκα μας !!!
Παρόμοια θέματα
» Κριθαράκι στο τηγάνι με λουκάνικα
» Πιπεριές με κρασί στο τηγάνι
» Για να μην εκρήγνυται το λάδι στο τηγάνι
» "ΑΝΑΠΟΔΟ" ΚΕΙΚ ΜΕ ΒΕΡΥΚΟΚΑ ΚΑΙ ΚΕΡΑΣΙΑ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ!
» Μπριζόλες χοιρινές με κρασί, σούμακ και μουστάρδα στο τηγάνι
» Πιπεριές με κρασί στο τηγάνι
» Για να μην εκρήγνυται το λάδι στο τηγάνι
» "ΑΝΑΠΟΔΟ" ΚΕΙΚ ΜΕ ΒΕΡΥΚΟΚΑ ΚΑΙ ΚΕΡΑΣΙΑ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ!
» Μπριζόλες χοιρινές με κρασί, σούμακ και μουστάρδα στο τηγάνι
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης