Αναζήτηση
ΚΟΡΜΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ....
+5
nikolas
Rena
Sevasti
EfiK
SpIrToKoYto
9 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
ΚΟΡΜΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ....
...κλασσικό Χριστουγεννιάτικο γλυκό,που όμως αν του αλλάξουμε τη διακόσμηση μας συντροφεύει μιά χαρά στα απογευματινά καφεδάκια ....
ΥΛΙΚΑ
...για το παντεσπάνι...
- 1/2 κούπα αλεύρι κόκκινο ( αν το χρησιμοποιήσετε παραλείψτε το baking )
- 1 κ.γ baking powder
- 1/4 κ.γ αλάτι
- 3/4 κούπας ζάχαρη
- 4 αβγά
- 1 βανίλια
- λίγη ζάχαρη άχνη
- 2 κ.σ νερό
- λικέρ της αρεσκείας σας για να ραντίσουμε το παντεσπάνι ( εγώ έβαλα το λικέρ ρόδι
που έχω φτιάξει )
- μερέντα ή γλάσο σοκολάτας για την επικάλυψη του κορμού
- τρίμματα μαύρης και λευκής σοκολάτας για τη γαρνιτούρα
...για τη γέμιση με κρέμα βουτύρου...
- 1 φλυτζάνι τσαγιού γάλα
- 4 κουταλιές σούπας αλεύρι
- 3/4 φλυτζανιού μαλακό φρέσκο βούτυρο
- 1 φλυτζάνι τσαγιού ( εγώ έβαλα λιγότερο ) ζάχαρη
- 1 βανίλια
....τη φτιάχνουμε:
Ρίχνουμε σε μικρή κατσαρόλα το γάλα και το αλεύρι,ανακατεύοντας το μίγμα με το σύρμα σε σιγανή φωτιά συνεχώς ,μέχρι να πήξει...
Την αφήνουμε να κρυώσει...
Ρίχνουμε στο μούλτι το βούτυρο,τη ζάχαρη και τη βανίλια και χτυπάμε μέχρι να ενωθούν τα υλικά...
Προσθέτουμε και το μίγμα της κατσαρόλας και συνεχίζουμε το χτύπημα έως ότου η κρέμα μας γίνει λεία ,ομοιογενής και αφράτη...
(...αυτή τη κρέμα βουτύρου μπορούμε επίσης να τη χρησιμοποιήσουμε και για τούρτες.πάστες και άλλα γλυκά..)
Βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να φτιάξουμε το παντεσπάνι....
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε τα υλικά για το παντεσπάνι,εκτός από το λικέρ και χτυπάμε μέχρι να γίνει το μίγμα μας ομοιγενές...
Βουτυρώνουμε ένα μακρόστενο ταψί και καλύπτουμε το πάτο του με αντικολλητικό χαρτί φούρνου ή λαδόκολλα (...οχι αλουμινόχαρτο,αυτό καλό είναι να το αποφεύγετε γενικώς..)
ππατώντας έτσι ώστε το χαρτί να κολλήση με το βούτυρο στο ταψί...
Αδειάζουμε το μίγμα για το παντεσπάνι στο ταψί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς και σε προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά..
Εδώ είναι η μόνη σχετική δυσκολία για τον κορμό....
Μόλις ψηθεί το παντεσπάνι,με προσοχή για να μη μας σπάσει ,γυρίζουμε τη λαδόκολλα σε καθαρή,ελαφρά ΒΡΕΓΜΕΝΗ πετσέτα ( το μυστικό ) την οποία έχουμε πασπαλίσει με τη ζάχαρη άχνη και τυλίγουμε πάλι με προσοχή με τη πετσέτα από τη μακριά πλευρά,δίνοντας το σχήμα που θέλουμε...
Αφήνουμε να κρυώσει...
Μόλις κρυώσει,ξετυλίγουμε σιγά σιγά τη πετσέτα,
ραντίζουμε το παντεσπάνι με το λικέρ και στρώνουμε τη κρέμα βουτύρου τυλίγοντας σιγά σιγά σε ρολό ,πάντα με τη βοήθεια της βρεγμένης πετσέτας...
Αφήνουμε λίγη ώρα να πάρει το σχήμα μας...
Ξετυλίγουμε τη πετσέτα - αν δούμε οτι μας έχει σπάσει σε κάποιο σημείο,δεν χάλασε και ο κόσμος,θα καλυφθεί με τη σοκολάτα και ούτε γάτα ούτε ζημιά - και τοποθετούμε το ρολό μας σε πιατέλα...
Αν θέλουμε κόβουμε ένα κομμάτι από το ρολό και το προσαρμόζουμε στο πλάι του μεγάλου ,κάνοντάς το έτσι να μοιάζει με κλαδί...
Καλύπτουμε τα ρολά με μερέντα ή γλάσο σοκολάτας και με πηρούνι κάνουμε γραμμές κατά μήκος ,έτσι ώστε να δώσουμε την όψη του ξύλου...
Πασπαλίζουμε με άχνη και τρίμματα σοκολάτας μαύρης και λευκής...( αν έχετε smarty's κάντε τα ΟΥ με κόκκινα κουφετάκια....)....
ΤΙΠακι:...μπορούμε να αντικαταστήσουμε την κρέμα βουτύρου με μαρμελάδα,σπρεντ κάστανου ή να βάλουμε μέσα μερέντα και να καλύψουμε με λευκή σοκολάτα....
Παίξτε κατά βούληση και κατά περίσταση...
...καλή επιτυχία και αν το φτιάξετε,στείλτε κι από δω γιατί το δικό μου δεν πρόλαβα ούτε να το δοκιμάσω....
ΥΛΙΚΑ
...για το παντεσπάνι...
- 1/2 κούπα αλεύρι κόκκινο ( αν το χρησιμοποιήσετε παραλείψτε το baking )
- 1 κ.γ baking powder
- 1/4 κ.γ αλάτι
- 3/4 κούπας ζάχαρη
- 4 αβγά
- 1 βανίλια
- λίγη ζάχαρη άχνη
- 2 κ.σ νερό
- λικέρ της αρεσκείας σας για να ραντίσουμε το παντεσπάνι ( εγώ έβαλα το λικέρ ρόδι
που έχω φτιάξει )
- μερέντα ή γλάσο σοκολάτας για την επικάλυψη του κορμού
- τρίμματα μαύρης και λευκής σοκολάτας για τη γαρνιτούρα
...για τη γέμιση με κρέμα βουτύρου...
- 1 φλυτζάνι τσαγιού γάλα
- 4 κουταλιές σούπας αλεύρι
- 3/4 φλυτζανιού μαλακό φρέσκο βούτυρο
- 1 φλυτζάνι τσαγιού ( εγώ έβαλα λιγότερο ) ζάχαρη
- 1 βανίλια
....τη φτιάχνουμε:
Ρίχνουμε σε μικρή κατσαρόλα το γάλα και το αλεύρι,ανακατεύοντας το μίγμα με το σύρμα σε σιγανή φωτιά συνεχώς ,μέχρι να πήξει...
Την αφήνουμε να κρυώσει...
Ρίχνουμε στο μούλτι το βούτυρο,τη ζάχαρη και τη βανίλια και χτυπάμε μέχρι να ενωθούν τα υλικά...
Προσθέτουμε και το μίγμα της κατσαρόλας και συνεχίζουμε το χτύπημα έως ότου η κρέμα μας γίνει λεία ,ομοιογενής και αφράτη...
(...αυτή τη κρέμα βουτύρου μπορούμε επίσης να τη χρησιμοποιήσουμε και για τούρτες.πάστες και άλλα γλυκά..)
Βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να φτιάξουμε το παντεσπάνι....
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε τα υλικά για το παντεσπάνι,εκτός από το λικέρ και χτυπάμε μέχρι να γίνει το μίγμα μας ομοιγενές...
Βουτυρώνουμε ένα μακρόστενο ταψί και καλύπτουμε το πάτο του με αντικολλητικό χαρτί φούρνου ή λαδόκολλα (...οχι αλουμινόχαρτο,αυτό καλό είναι να το αποφεύγετε γενικώς..)
ππατώντας έτσι ώστε το χαρτί να κολλήση με το βούτυρο στο ταψί...
Αδειάζουμε το μίγμα για το παντεσπάνι στο ταψί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς και σε προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά..
Εδώ είναι η μόνη σχετική δυσκολία για τον κορμό....
Μόλις ψηθεί το παντεσπάνι,με προσοχή για να μη μας σπάσει ,γυρίζουμε τη λαδόκολλα σε καθαρή,ελαφρά ΒΡΕΓΜΕΝΗ πετσέτα ( το μυστικό ) την οποία έχουμε πασπαλίσει με τη ζάχαρη άχνη και τυλίγουμε πάλι με προσοχή με τη πετσέτα από τη μακριά πλευρά,δίνοντας το σχήμα που θέλουμε...
Αφήνουμε να κρυώσει...
Μόλις κρυώσει,ξετυλίγουμε σιγά σιγά τη πετσέτα,
ραντίζουμε το παντεσπάνι με το λικέρ και στρώνουμε τη κρέμα βουτύρου τυλίγοντας σιγά σιγά σε ρολό ,πάντα με τη βοήθεια της βρεγμένης πετσέτας...
Αφήνουμε λίγη ώρα να πάρει το σχήμα μας...
Ξετυλίγουμε τη πετσέτα - αν δούμε οτι μας έχει σπάσει σε κάποιο σημείο,δεν χάλασε και ο κόσμος,θα καλυφθεί με τη σοκολάτα και ούτε γάτα ούτε ζημιά - και τοποθετούμε το ρολό μας σε πιατέλα...
Αν θέλουμε κόβουμε ένα κομμάτι από το ρολό και το προσαρμόζουμε στο πλάι του μεγάλου ,κάνοντάς το έτσι να μοιάζει με κλαδί...
Καλύπτουμε τα ρολά με μερέντα ή γλάσο σοκολάτας και με πηρούνι κάνουμε γραμμές κατά μήκος ,έτσι ώστε να δώσουμε την όψη του ξύλου...
Πασπαλίζουμε με άχνη και τρίμματα σοκολάτας μαύρης και λευκής...( αν έχετε smarty's κάντε τα ΟΥ με κόκκινα κουφετάκια....)....
ΤΙΠακι:...μπορούμε να αντικαταστήσουμε την κρέμα βουτύρου με μαρμελάδα,σπρεντ κάστανου ή να βάλουμε μέσα μερέντα και να καλύψουμε με λευκή σοκολάτα....
Παίξτε κατά βούληση και κατά περίσταση...
...καλή επιτυχία και αν το φτιάξετε,στείλτε κι από δω γιατί το δικό μου δεν πρόλαβα ούτε να το δοκιμάσω....
SpIrToKoYto- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 3109
Τόπος : Αθήνα
Registration date : 13/07/2009
Απ: ΚΟΡΜΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ....
Γειά σου Βιβή με τα αριστουργήματά σου!!!!! Τον έβαλα στο μάτι, μου έχει καθίσει από χθες που μας τον έδειξες!
Απ: ΚΟΡΜΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ....
Υπέροχο και εύκολο. Πολύ χριστουγεννιάτικο στ' αλήθεια. Και του χρόνου, αν και είμαι σίγουρη δε θα περιμένεις ως τότε για να το ξαναφτιάξεις.
Sevasti- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1095
Registration date : 12/07/2009
Απ: ΚΟΡΜΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ....
Αχ αυτός ο κορμός μου κατσε..Και τον έβαλες και αργά για να μην προλάβω μπουκιά ε? Μου αρέσει η βουτυρόκρεμα σου πολύ, την φτιάχνω διαφορετικά αλλά θα τη δοκιμάσω κι έτσι. Μπράβο Βιβάκο μου.
Rena- Admin
-
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009
Απ: ΚΟΡΜΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ....
..ναι...γιατί εγώ που τον έφτιαξα και νωρίς τον πρόλαβα νομίζεις...
από το πιάτο του Γιάννη πήρα ένα κομματάκι ,να δω τί έφτιαξα..
από το πιάτο του Γιάννη πήρα ένα κομματάκι ,να δω τί έφτιαξα..
SpIrToKoYto- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 3109
Τόπος : Αθήνα
Registration date : 13/07/2009
Απ: ΚΟΡΜΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ....
Ε πως να προλάβεις βρε Βιβή, κι εγώ αν ήμουν εκεί σιγά που θα σου άφηνα χαχα
nikolas- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 910
Registration date : 31/07/2009
Απ: ΚΟΡΜΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ....
Καλώς τον μας...Χρόνια Πολλά...
SpIrToKoYto- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 3109
Τόπος : Αθήνα
Registration date : 13/07/2009
Απ: ΚΟΡΜΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ....
Βαλθήκατε να μας τσακίσετε μου φαίνεται
sofia- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1805
Registration date : 13/07/2009
Απ: ΚΟΡΜΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ....
Τι λες τώρα. Κόλαση!
raymonda- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 501
Registration date : 12/07/2009
Απ: ΚΟΡΜΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ....
Ζήλεψα. Θέλω πολύ ένα κομματάκι.
boxeraki- Beautiful Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 176
Registration date : 26/08/2009
Απ: ΚΟΡΜΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ....
Βιβή, βοήθεια. Έφτιαξα την κρέμα και είναι Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Η!!! Αλλά ήδη έχω πετάξει το πρώτο ρολό. Δεν ξέρω τι δεν πήγε καλά . Τώρα ψήνω το δεύτερο και αν και αυτό δεν πετύχει θα συνεχίσω ακάθεκτη. Αγόρασα 20 αυγά. Οπότε έχω περιθώρια....
Ερώτηση: Το δικό σου ρολό είναι καληψημένο ενώ το δικό μου στα 15 λεπτά είναι άσπρο. Να το αφήσω να κοκκινίσει;
Ερώτηση: Το δικό σου ρολό είναι καληψημένο ενώ το δικό μου στα 15 λεπτά είναι άσπρο. Να το αφήσω να κοκκινίσει;
despoina_67- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1327
Registration date : 03/11/2009
Απ: ΚΟΡΜΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ....
Καλώς το Δεσποινάκι μας... Χρόνια Πολλά κοριτσάκι...σε χάσαμε κι όλο ρωτάγαμε με το Γιάννη...αφού βρέθηκες..όλα καλά..
Πάμε στον κορμό...
άσε το παντεσπάνι να ροδίσει..όχι να καλοψηθεί,γιατί θα σου σπάει...εμένα το βλέπεις έτσι γιατί το τράβηξα με το δικό μου τηλ.που δεν βγάζει καλά...
Χρησιμοποίησες βρεγμένη πετσέτα για να το ρολάρεις???
Το πρώτο γιατί το πέταξες???
Πάμε στον κορμό...
άσε το παντεσπάνι να ροδίσει..όχι να καλοψηθεί,γιατί θα σου σπάει...εμένα το βλέπεις έτσι γιατί το τράβηξα με το δικό μου τηλ.που δεν βγάζει καλά...
Χρησιμοποίησες βρεγμένη πετσέτα για να το ρολάρεις???
Το πρώτο γιατί το πέταξες???
SpIrToKoYto- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 3109
Τόπος : Αθήνα
Registration date : 13/07/2009
Απ: ΚΟΡΜΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ....
Λοιπόν, Βιβή, πρώτον δε χάθηκα. Απλά είχα λίγα τρεχάματα. Δεύτερον, το πρώτο το πέταξα γιατί μάλλον ήταν άψητο. Τρίτον, αυτό που έφτιαξα τώρα μάλλον πέτυχε. Το άφησα να ροδίσει όπως λες κι εσύ. Τέταρτον, το τύλιξα αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Η σειρά είναι πετσέτα-λαδόκολλα-ρολό ή λαδόκολλα-ρολό-πετσέτα;
despoina_67- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1327
Registration date : 03/11/2009
Απ: ΚΟΡΜΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ....
Γυρίζεις το παντεσπάνι που το έχεις ακουμπήσει στη λαδόκολα μέσα στο ταψί για να το ψήσεις,επάνω στη βρεγμένη πετσέτα που μπορεις να την έχεις απλώσει στον πάγκο της κουζίνας...και με τη βοήθεια της πετσέτας ρολάρεις...
Τώρα αν σου σπασε λίγο,δεν χάθηκε κι ο κόσμος...θα καλυφεί τελείως με τη μερέντα ή το γλασο και δεν θα πάρει κανείς χαμπάρι..έχω σπάσει εγώ ρολά μέχρι να το μάθω...
Τώρα αν σου σπασε λίγο,δεν χάθηκε κι ο κόσμος...θα καλυφεί τελείως με τη μερέντα ή το γλασο και δεν θα πάρει κανείς χαμπάρι..έχω σπάσει εγώ ρολά μέχρι να το μάθω...
SpIrToKoYto- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 3109
Τόπος : Αθήνα
Registration date : 13/07/2009
Απ: ΚΟΡΜΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ....
Νομίζω πως το έκανα σωστά. Τη λαδόκολλα την αφαιρείς μόλις το αναποδογυρίσεις στην πετσέτα;
despoina_67- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1327
Registration date : 03/11/2009
Απ: ΚΟΡΜΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ....
ναι...και αφήνεις το παντεσπάνι με τη πετσετα τυλιγμένα μέχρι να κρυώσει και να πάρει το σχήμα...άστο μισή ωρίτσα...
Μετά,το ξετύλιγμα για να βάλεις τη κρέμα ,είναι πιό εύκολο...λίγη προσοχή θέλει...αλλά είπαμε...δεν σκάμε...παίζουμε...
Μετά,το ξετύλιγμα για να βάλεις τη κρέμα ,είναι πιό εύκολο...λίγη προσοχή θέλει...αλλά είπαμε...δεν σκάμε...παίζουμε...
SpIrToKoYto- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 3109
Τόπος : Αθήνα
Registration date : 13/07/2009
Απ: ΚΟΡΜΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ....
Το έφτιαξα τελειωτικά. Όμως δεν μπορώ να πω πως το έφτιαξα αφράτο. Είναι νοστίμότατο, δε μυρίζει αυγά, αλλά δεν κόβεται εύκολα. Την επόμενη φορά θα το τελειοποιήσω.
despoina_67- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1327
Registration date : 03/11/2009
Απ: ΚΟΡΜΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ....
Μήπως το ταψάκι που το έψησες ήταν μεγάλο και σου έκανε πιό τραγανό το παντεσπάνι...???
Το τύλιξες με τη μερέντα..???
Και πάλι γειά στα χέρια σου...δεν είναι από τα εύκολα γλυκά...
Το τύλιξες με τη μερέντα..???
Και πάλι γειά στα χέρια σου...δεν είναι από τα εύκολα γλυκά...
SpIrToKoYto- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 3109
Τόπος : Αθήνα
Registration date : 13/07/2009
Απ: ΚΟΡΜΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ....
Ξέχασα να πω πως έβαλα λικέρ μαστίχα, μετά από προτροπή του γιου, και ταίριαξε υπέροχα.
despoina_67- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1327
Registration date : 03/11/2009
Απ: ΚΟΡΜΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ....
Δέσποινα δες κι εδώ για το παντεσπάνι Σοκολατένιο ρολό. Επίσης εδώ για να δεις καλύτερα το τύλιγμα Φραουλένιο ρολό
Το έχω δοκιμάσει και χωρίς πετσέτα με αντικολλητικό χαρτί και μια χαρά διπλώνεται. Ίσως σε βολέψει καλύτερα την επόμενη φορά.
Το έχω δοκιμάσει και χωρίς πετσέτα με αντικολλητικό χαρτί και μια χαρά διπλώνεται. Ίσως σε βολέψει καλύτερα την επόμενη φορά.
Rena- Admin
-
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009
Απ: ΚΟΡΜΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ....
πού ήταν αυτά μπρε και δεν τα είχα δει η αόματη??
SpIrToKoYto- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 3109
Τόπος : Αθήνα
Registration date : 13/07/2009
Απ: ΚΟΡΜΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ....
despoina_67 έγραψε:Ξέχασα να πω πως έβαλα λικέρ μαστίχα, μετά από προτροπή του γιου, και ταίριαξε υπέροχα.
Δεσποινάκι,δίκιο έχει ο γιόκας σου...μια χαρά του ταιριάζει...
SpIrToKoYto- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 3109
Τόπος : Αθήνα
Registration date : 13/07/2009
Απ: ΚΟΡΜΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ....
SpIrToKoYto έγραψε:πού ήταν αυτά μπρε και δεν τα είχα δει η αόματη??
Το φραουλένιο ίσως..το σοκολατένιο το έχεις δει και το έχεις σχολιάσει κιόλας
Rena- Admin
-
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009
Απ: ΚΟΡΜΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ....
άτιμο αλτσχάιμερ...πάω να δω...
SpIrToKoYto- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 3109
Τόπος : Αθήνα
Registration date : 13/07/2009
Απ: ΚΟΡΜΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ....
Σε μπελάδες με βάζετε. Μη σας πω πως θα αρχίσω να φτιάχνω κορμούς. Έχω και 20 αυγά στο ψυγείο.
despoina_67- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1327
Registration date : 03/11/2009
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» ΚΟΡΜΟΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΚΑΣΤΑΝΑ
» ΚΟΡΜΟΣ ΜΕ ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ
» Κορμός Σοκολάτα με κρέμα τυριού
» Σοκολατένιος Κορμός με γέμιση τυρένιας βουτυρόκρεμας
» ΚΟΡΜΟΣ ΜΕ ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ
» Κορμός Σοκολάτα με κρέμα τυριού
» Σοκολατένιος Κορμός με γέμιση τυρένιας βουτυρόκρεμας
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης