φυλλο πιτας τραγανο

Πήγαινε κάτω

φυλλο πιτας τραγανο Empty φυλλο πιτας τραγανο

Δημοσίευση από ntina Την / Το Τρι Ιουν 29, 2010 4:43 am

για να γίνει το ετοιμο φύλλο για πίτες τραγανό και να μήν πετσιασει το αλειφομε με νερό και λαδι σε ισες ποσοτητες.Και αν θελομε με αυτό το φύλλο να κάνομε πιτακια το κοβομε τετράγωνα κομμάτια ,τα αλειφομε καλα με νερό και λάδι ,βαζομε τη γέμιση ,τα κλείνομε και τα αλειφομε ξανα απο πανω και τα τηγανιζομε η τα ψήνομε στο φούρνο
ntina
ntina
Supreme Member
Supreme Member

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 1656
Registration date : 13/02/2010

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης