Αναζήτηση
χοιρινό κοκκινιστό με σέλινο
4 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
χοιρινό κοκκινιστό με σέλινο
1 κιλό χοιρινό χωρις κόκκαλο
2 μεγάλα πράσα
2 κρεμμύδια
1 κιλό σέλινο
1 ποτήρι χυμό ντομάτας
1 φλυτζάνι λάδι
αλατοπίπερο και μπαχάρι
κοβομε το κρέας σε κύβους και το τσιγαρίζομε μέχρι να ασπρίσει.Προσθέτομε τα πρασα και τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα και σωτάρομε αλλα 5 λεπτά.Προσθέτω το χυμό ντομάτας και λίγο νεράκι ,αλατοπίπερο και το μπαχάρι και αφήνομε να σιγοψηστεί.Εν τω μεταξύ καθαρίζομε το σέλινο ,το κόβομε σε κομμάτια 5-6 εκατοστων ,το πλένομε πολύ καλα και το βράζομε για 10 λεπτά,Το σουρώνομε και το βάζομε στην κατσαρόλα με το χοιρινό και το βράζομε μέχρι να μαλακώσει και να μείνει με το λάδι του
ι
2 μεγάλα πράσα
2 κρεμμύδια
1 κιλό σέλινο
1 ποτήρι χυμό ντομάτας
1 φλυτζάνι λάδι
αλατοπίπερο και μπαχάρι
κοβομε το κρέας σε κύβους και το τσιγαρίζομε μέχρι να ασπρίσει.Προσθέτομε τα πρασα και τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα και σωτάρομε αλλα 5 λεπτά.Προσθέτω το χυμό ντομάτας και λίγο νεράκι ,αλατοπίπερο και το μπαχάρι και αφήνομε να σιγοψηστεί.Εν τω μεταξύ καθαρίζομε το σέλινο ,το κόβομε σε κομμάτια 5-6 εκατοστων ,το πλένομε πολύ καλα και το βράζομε για 10 λεπτά,Το σουρώνομε και το βάζομε στην κατσαρόλα με το χοιρινό και το βράζομε μέχρι να μαλακώσει και να μείνει με το λάδι του
ι
ntina- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1656
Registration date : 13/02/2010
Απ: χοιρινό κοκκινιστό με σέλινο
ΠΟΛΥ ΝΟΣΤΙΜΟ ΦΑΓΗΤΟ. ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ
VIVIAN- Beautiful Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 242
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Registration date : 19/10/2010
Αυτό το φαγητό είναι ονειρεμένο με τα πράσα και τα σέλινα αλλά και εγώ το προτιμώ όπως και η Βίβιαν αυγολέμονο.
Ειρήνη- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1859
Τόπος : Αθήνα
Registration date : 12/07/2009
κι εμένα μου αρέσει αυγολέμονο αλλα οι αντρες μου ούτε να το δούν.εαν παραλείψετε την ντομάτα γίνεται άνετα αυγολέμονο
ntina- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1656
Registration date : 13/02/2010
Το έχω ξαναπεί, αυτά τα δύο υλικά σε ότι μορφή και να μου τα βάλεις στο τραπέζι θα τα τσακίσω....!!!μιαμ..μιαμ...!!!!
Παρόμοια θέματα
» χοιρινο κοκκινιστό με άγρια ραδίκια
» Σέλινο
» ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΠΑΠΡΙΚΑ
» Αρνάκι κοκκινιστό με ζυμαρικά
» Μοσχάρι κοκκινιστό με αρακά.
» Σέλινο
» ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΠΑΠΡΙΚΑ
» Αρνάκι κοκκινιστό με ζυμαρικά
» Μοσχάρι κοκκινιστό με αρακά.
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή