Αναζήτηση
ΓΑΡΙΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΚΡΕΜΩΔΗ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΑ ΝΤΟΜΑΤΑΚΙΑ
5 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
ΓΑΡΙΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΚΡΕΜΩΔΗ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΑ ΝΤΟΜΑΤΑΚΙΑ
Υλικά (για 4 άτομα):
4 μικρά κρεμμύδια (π.χ. στιφάδου)
1 κ.σ. φρέσκο θυμάρι (ή 1 κ.γ. ξερό)
150γρ. - 170γρ. τυρί φέτα
250γρ. κότατζ τσηζ
350γρ. γαρίδες, χωρίς το κέλυφος (μπορείτε και κατεψυγμένες)
350γρ. ντοματάκια τσέρυ (ψιλοκομμένα εάν είναι μεγάλα ή στη μέση εάν είναι μικρά)
αλάτι
μαύρο πιπέρι
250γρ. σπαγγέτι
Εκτέλεση:
Βάζετε μια μεγάλη κατσαρόλα με νερό να βράζει.
Ρίχνετε τα κρεμμύδια και το θυμάρι στο μούλτι και τα ψιλοκόβετε παρέα. Πρσθέστε στο μούλτι τη φέτα και το κότατζ και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να γίνουν ένα απαλό κρεμώδες μείγμα.
Μεταφέρετε την κρέμα σε μια βαθιά πιατέλα σερβιρίσματος κι αφήνετε στην άκρη.
Μόλις βράσει το νερό προσθέτετε τις γαρίδες και τις βράζετε για μόλις 2 λεπτά ή μέχρι να πάρουν αυτό το όμορφο ροζ χρώμα. Τις βγάζετε με τρυπητή κουτάλα κι αφήνετε το νερό να συνεχίσει να βράζει.
Προσθέστε τις γαρίδες στην πιατέλα με την κρέμα τυριού κι ανακατεύετε.
Βράστε τα ζυμαρικά στο ίδιο νερό σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Τα στραγγίζετε καλά και τα προσθέτετε όσο είναι ακόμα καυτά στο μπωλ με τη σάλτσα και τις γαρίδες. Ρίξτε μέσα και τα ντοματάκια κι ανακατέψτε καλά. Πασπαλίστε με μπόλικο πιπέρι και σερβίρετε αμέσως
4 μικρά κρεμμύδια (π.χ. στιφάδου)
1 κ.σ. φρέσκο θυμάρι (ή 1 κ.γ. ξερό)
150γρ. - 170γρ. τυρί φέτα
250γρ. κότατζ τσηζ
350γρ. γαρίδες, χωρίς το κέλυφος (μπορείτε και κατεψυγμένες)
350γρ. ντοματάκια τσέρυ (ψιλοκομμένα εάν είναι μεγάλα ή στη μέση εάν είναι μικρά)
αλάτι
μαύρο πιπέρι
250γρ. σπαγγέτι
Εκτέλεση:
Βάζετε μια μεγάλη κατσαρόλα με νερό να βράζει.
Ρίχνετε τα κρεμμύδια και το θυμάρι στο μούλτι και τα ψιλοκόβετε παρέα. Πρσθέστε στο μούλτι τη φέτα και το κότατζ και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να γίνουν ένα απαλό κρεμώδες μείγμα.
Μεταφέρετε την κρέμα σε μια βαθιά πιατέλα σερβιρίσματος κι αφήνετε στην άκρη.
Μόλις βράσει το νερό προσθέτετε τις γαρίδες και τις βράζετε για μόλις 2 λεπτά ή μέχρι να πάρουν αυτό το όμορφο ροζ χρώμα. Τις βγάζετε με τρυπητή κουτάλα κι αφήνετε το νερό να συνεχίσει να βράζει.
Προσθέστε τις γαρίδες στην πιατέλα με την κρέμα τυριού κι ανακατεύετε.
Βράστε τα ζυμαρικά στο ίδιο νερό σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Τα στραγγίζετε καλά και τα προσθέτετε όσο είναι ακόμα καυτά στο μπωλ με τη σάλτσα και τις γαρίδες. Ρίξτε μέσα και τα ντοματάκια κι ανακατέψτε καλά. Πασπαλίστε με μπόλικο πιπέρι και σερβίρετε αμέσως
Απ: ΓΑΡΙΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΚΡΕΜΩΔΗ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΑ ΝΤΟΜΑΤΑΚΙΑ
Εμπλουτισμένη η γαριδομακαρονάδα σου και πολύ του γούστου μου με την κρεμούλα της. Μπράβο, ευχαριστούμε.
sofia- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1805
Registration date : 13/07/2009
Απ: ΓΑΡΙΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΚΡΕΜΩΔΗ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΑ ΝΤΟΜΑΤΑΚΙΑ
Αυτό με τη γαρίδα...και την κρέμα τυριού ..μου έκοψε τα γόνατα ελαφρώς....εχω ξελιγωθεί...χαχαχα!! Στα πολύ, πολύ προσεχώς!
Απ: ΓΑΡΙΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΚΡΕΜΩΔΗ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΑ ΝΤΟΜΑΤΑΚΙΑ
Μακαρονάδα με γαρίδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τέλειο και πρωτότυπο!!!
Απ: ΓΑΡΙΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΚΡΕΜΩΔΗ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΑ ΝΤΟΜΑΤΑΚΙΑ
Υπέροχη, πολύ τη ζήλεψα.
Rena- Admin
-
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009
Απ: ΓΑΡΙΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΚΡΕΜΩΔΗ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΑ ΝΤΟΜΑΤΑΚΙΑ
Συγνώμη που άργησα να σας απαντήσω, κάθε φορά που ετοιμαζόμουν να γράψω όλο κάτι τύχαινε...
Λοιπόν, σας ευχαριστώ όλες για το ενδιαφέρον στη συνταγή κι εύχομαι όταν τη φτιάξετε να σας ικανοποιήσει ανάλογα. Έμενα, Λίλα, μου φάνηκε πρωτότυπη όσον αφορά στο βράσιμο των ζυμαρικών στο νερό από τις γαρίδες (δεν το είχα ξανακάνει και δίσταζα γιατί σκεφτόμουν ότι θα είχε πολύ έντονη γεύση και μυρωδιά) και το κότατζ τσηζ που χαρίζει πολύ στη σάλτσα. Τελικά, δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας.
Ρένα μου, μακάρι να είμασταν πιο κοντά να στη μαγειρέψω αφού τη ζήλεψες!
Λοιπόν, σας ευχαριστώ όλες για το ενδιαφέρον στη συνταγή κι εύχομαι όταν τη φτιάξετε να σας ικανοποιήσει ανάλογα. Έμενα, Λίλα, μου φάνηκε πρωτότυπη όσον αφορά στο βράσιμο των ζυμαρικών στο νερό από τις γαρίδες (δεν το είχα ξανακάνει και δίσταζα γιατί σκεφτόμουν ότι θα είχε πολύ έντονη γεύση και μυρωδιά) και το κότατζ τσηζ που χαρίζει πολύ στη σάλτσα. Τελικά, δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας.
Ρένα μου, μακάρι να είμασταν πιο κοντά να στη μαγειρέψω αφού τη ζήλεψες!
Απ: ΓΑΡΙΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΚΡΕΜΩΔΗ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΑ ΝΤΟΜΑΤΑΚΙΑ
Αννα μου, ο λόγος σου με χόρτασε που λένε Ευχαριστώ.
Πήγα χθες η καλή σου και πήρα τα υλικά να τη φτιάξω σήμερα και μόλις ξαναδιάβασα τη συνταγή είδα ότι είχα πάρει τυρί κρέμα αντί για κοτατζ. Δε το ρίσκαρα φυσικά.
Πήγα χθες η καλή σου και πήρα τα υλικά να τη φτιάξω σήμερα και μόλις ξαναδιάβασα τη συνταγή είδα ότι είχα πάρει τυρί κρέμα αντί για κοτατζ. Δε το ρίσκαρα φυσικά.
Rena- Admin
-
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009
Απ: ΓΑΡΙΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΚΡΕΜΩΔΗ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΑ ΝΤΟΜΑΤΑΚΙΑ
Ρένα μου, δεν το είπα εκ του ασφαλούς επειδή είμαι μακριά.... το εννοούσα
Όσο για τα υλικά... τι να σου πω.
Σίγουρα άλλη γεύση το κότατζ κι άλλη το τυρί κρέμα. Εάν δεν ήταν η φέτα ίσως να μην υπήρχε πρόβλημα, αλλά σε συνδυασμό τα δυο μήπως βγει αρκετά αλμυρό ή δεν ταιριάξουν καλά οι γεύσεις. Καλά έκανες νομίζω να μην το επιχειρήσεις, κρίμα θα ήταν να περιμένετε το φαγητό της ημέρας και να μη βγει καλό. Την επόμενη φορά όμως.... θα αναστενάξουν τα πηρούνια!
Όσο για τα υλικά... τι να σου πω.
Σίγουρα άλλη γεύση το κότατζ κι άλλη το τυρί κρέμα. Εάν δεν ήταν η φέτα ίσως να μην υπήρχε πρόβλημα, αλλά σε συνδυασμό τα δυο μήπως βγει αρκετά αλμυρό ή δεν ταιριάξουν καλά οι γεύσεις. Καλά έκανες νομίζω να μην το επιχειρήσεις, κρίμα θα ήταν να περιμένετε το φαγητό της ημέρας και να μη βγει καλό. Την επόμενη φορά όμως.... θα αναστενάξουν τα πηρούνια!
Παρόμοια θέματα
» Σάλτσα κιμά & σάλτσα κρεμμυδιού
» ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΚΟΥΚΙΑ
» Αγκινάρες με Κουκιά Φρέσκα
» ΜΑΦΙΝΣ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΚΕΡΑΣΙΑ
» ΓΛΥΚΌΞΙΝΗ ΣΆΛΤΣΑ
» ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΚΟΥΚΙΑ
» Αγκινάρες με Κουκιά Φρέσκα
» ΜΑΦΙΝΣ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΚΕΡΑΣΙΑ
» ΓΛΥΚΌΞΙΝΗ ΣΆΛΤΣΑ
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης