Αναζήτηση
Συσκευή παρασκευής ζυμαρικών LiDL
+4
Nena
Maria B.
ΜΕΤΗ
Rena
8 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 3
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Απ: Συσκευή παρασκευής ζυμαρικών LiDL
Πλάκα έχετε και μ αρέσετε περισσότερο!
Μαρία μου, έτσι που βγαίνει μακρύ, το κόβω το βάζω στην πετσέτα και συνεχίζω γιατί βλέπεις εγώ το κάνω μόνη μου. Δεν έχω έναν στη μανιβέλα κι άλλον να μαζεύει το φύλλο.
Ε ρε και νάχα αυτην την τρούφα!
Αν κάποια έχει μίξερ kenwood να σας πω ότι η εταιρεία διαθέτει έξτρα μηχάνημα για φύλλο/μακαρόνια οπότε είναι και ηλεκτρικό και δεν μου κουράζεστε.
Μαρία μου, έτσι που βγαίνει μακρύ, το κόβω το βάζω στην πετσέτα και συνεχίζω γιατί βλέπεις εγώ το κάνω μόνη μου. Δεν έχω έναν στη μανιβέλα κι άλλον να μαζεύει το φύλλο.
Ε ρε και νάχα αυτην την τρούφα!
Αν κάποια έχει μίξερ kenwood να σας πω ότι η εταιρεία διαθέτει έξτρα μηχάνημα για φύλλο/μακαρόνια οπότε είναι και ηλεκτρικό και δεν μου κουράζεστε.
Nena- Simple Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 29
Registration date : 09/01/2010
Νένα την τρούφα κι εγώ τη ζήλεψα.
Kenwood εννοείς αυτό το τελευταίο μοντέλο που έχει της Παναγιάς τα μάτια πάνω ε? Καλό αλλά πανάκριβο βρε παιδί μου.
Kenwood εννοείς αυτό το τελευταίο μοντέλο που έχει της Παναγιάς τα μάτια πάνω ε? Καλό αλλά πανάκριβο βρε παιδί μου.
Rena- Admin
-
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009
Νένα...σου έχουμε πει οτι είσαι θησαυρός κουζινομηχανικών γνώσεων??
SpIrToKoYto- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 3109
Τόπος : Αθήνα
Registration date : 13/07/2009
Κοριτσια καλησπερα , ενα αλλο μυστικο για τις διπλες εκτος απο αυτο που ειπε η Μαρια, ειναι οταν βαλουμε το φυλλο στην μηχανη να το βγαζουμε χοντρο ,απο αυτη την ταινια που θα βγει κοβουμε το μισο και το βαζουμε στο μηχανημα στο πιο λεπτο, το ιδιο κανουμε και για το αλλο κομματι κλπ κλπ , στο τελος φτανουμε στο πιο λεπτο σταδιο .
Βεβαια οι διπλες θελουν παντα βοηθεια .
Στο χωριο μου στους γαμους και στις βαπτισεις φτιαχνουν χιλιαδες διπλες και καθε βοηθεια ειναι δεκτη , ετσι εχω δει πολλες φορες να τις φτιαχνουν με αυτο το μηχανημα και εχω βεβαια βοηθησει και παντα βγαινουν τελειες στο σχημα.
Βεβαια οι διπλες θελουν παντα βοηθεια .
Στο χωριο μου στους γαμους και στις βαπτισεις φτιαχνουν χιλιαδες διπλες και καθε βοηθεια ειναι δεκτη , ετσι εχω δει πολλες φορες να τις φτιαχνουν με αυτο το μηχανημα και εχω βεβαια βοηθησει και παντα βγαινουν τελειες στο σχημα.
ΜΕΤΗ- Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 61
Registration date : 07/01/2010
Μη μιλάτε για το Kenwood, να χαρείτε....θα αλλάξω στέκι αν συνεχίσετε να μου ξύνετε την πληγή....
Οι δίπλες όντως θέλουν δύο άτομα. Ενα στο φύλλο κι ένα στο τηγάνι. Προσωπικά παίρνω μικρό μπαλάκι ζύμης και το ανοίγω στο μηχανάκι περνώντας το σταδιακά απ όλα τα νούμερα της μηχανής.
Δεν εννοώ την καινούργια κουζινομηχανή της Kenwood. Εννοώ το κοινό μίξερ (μεγάλο βέβαια) που είχε πάντα.
Η κουζινομηχανή ειναι καλή μολονότι δεν ζυγίζει, ενώ το thermomix ζυγίζει. Εχει μεγάλη χωρητικότητα και γενικώς είναι "έξυπνη". Μαγειρεύει θαυμάσια χωρίς να καταστρέφει το φαγητό. Είναι σαφώς φθηνότερη απ το Thermomix, παρεκτός κι αν αυτό το τελευταίο άλλαξε τιμές λόγω ανταγωνισμού. Παρόλα αυτά δεν θα το πάρω γιατί απλώς δεν έχω πάγκο να το έχω μονιμα στημένο.
Δεν εννοώ την καινούργια κουζινομηχανή της Kenwood. Εννοώ το κοινό μίξερ (μεγάλο βέβαια) που είχε πάντα.
Η κουζινομηχανή ειναι καλή μολονότι δεν ζυγίζει, ενώ το thermomix ζυγίζει. Εχει μεγάλη χωρητικότητα και γενικώς είναι "έξυπνη". Μαγειρεύει θαυμάσια χωρίς να καταστρέφει το φαγητό. Είναι σαφώς φθηνότερη απ το Thermomix, παρεκτός κι αν αυτό το τελευταίο άλλαξε τιμές λόγω ανταγωνισμού. Παρόλα αυτά δεν θα το πάρω γιατί απλώς δεν έχω πάγκο να το έχω μονιμα στημένο.
Nena- Simple Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 29
Registration date : 09/01/2010
για να μην ξεχνιόμαστε !!!!!!!!!!!!!!!! τ'ακούς Βιβάκο ?????????????????
αλλα να μου πεις τι αναγκη έχεις εσύ ??? θα παει το Ρενάκι για σένα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τςςςςςςςςςςςςςςςςς
αλλα να μου πεις τι αναγκη έχεις εσύ ??? θα παει το Ρενάκι για σένα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τςςςςςςςςςςςςςςςςς
ζουλιάραααααααα...
-
Axaxxaxa τώρα το είδα αυτό
Rena- Admin
-
πώς σου ξέφυγε..??...ο ντόκτορ θα φταίει..
-
Α να χαθείς πια....έχετε κάνει όλα τα θέματα μούτι ...Λίλα βάλε μία τάξη σε παρακαλώ.
Rena- Admin
-
Οχι μούτι Ρενάκι μου, αλλιώς το λένε...αλλά από την εξαθρωση θα πονάς τόσο...που δεν σου βγαίνει η κανονική λέξη, ε?????χαχαχαχα!!!
Μούτι αγάπη μου, μούτι...αρβανίτικη λέξη χαχχαχαχα καλά τα λέω
Rena- Admin
-
Ρένα μου θα τις κανονίσω εγώ στο πάρτυ!!!
Γιατί νομίζεις άλλαξα στολή?
Με την προηγούμενη δεν πήγαινε σαν αξεσουάρ το μαστίγιο!!!!!!
Γιατί νομίζεις άλλαξα στολή?
Με την προηγούμενη δεν πήγαινε σαν αξεσουάρ το μαστίγιο!!!!!!
εμ γι'αυτό δεν μίλαγες έρμηηηηηηηη...κάτι ήξερες και έπνιγες τον πόνο σου....
Λουλού...να μου τα λες σιγά σιγά αυτά γιατί σκιάζομαι...
Λουλού...να μου τα λες σιγά σιγά αυτά γιατί σκιάζομαι...
-
Να μην σκιάζεσαι καθόλου, εσύ μας κάλεσες και μας είπες να φοράμε και στολές!!!!
Ναι, ναι στολές...Και να προσέξετε τα αξεσουάρ σας
Rena- Admin
-
Στολές Λουλού μου..με θέμα τη μαγειρική..οχι τον μαρκίσιο Ντε Σαντ..
-
Το Lidl μετά από όλα αυτά αύριο θα έχει μεγάλη επισκεψιμότητα και εισπράξεις. Μη σου πω θα περιμένουν να μας δουν κιόλας
Rena- Admin
-
Τελικά Βιβή μου, θα μείνουμε και οι δύο με τη όρεξη. Στις 8.30 το πρωί δεν υπήρχε ούτε δείγμα και πήγα και σε αυτό της Δραπετσώνας και στου Ρέντη
Rena- Admin
-
Την ώρα που πήγα εγώ σε αυτό στου Δηλαβέρη στις 8.30 είχε 3 μηχανές !!! κρίμα αμα το ήξερα θα σας έπαιρνα !!!! όταν λέω εγώ πρωϊ πρέπει να πηγαίνουμε για τα καλά, δεν με ακούτε εμένα !!!!!!!!!!!
δεν φέρνουν πολλά κομμάτια και ετσι εξαντλούνται αμέσως !!!
δεν πειράζει θα ξαναφέρουν !!!
καλημέρα !!!!!!!!!!!!!!!!
δεν φέρνουν πολλά κομμάτια και ετσι εξαντλούνται αμέσως !!!
δεν πειράζει θα ξαναφέρουν !!!
καλημέρα !!!!!!!!!!!!!!!!
Μαράκι μου πόσο νωρίτερα πια? Ούτε στο ΙΚΑ πριν κάτι χρόνια τέτοιος χαμός..Θυμάται κανείς τις ουρές που έκαναν οι γιαγιούλες? Από τις 5.30 το πρωί απέξω για να είναι πρώτες για το γιατρό των 9 ..τς τς
Rena- Admin
-
γιατι στενοχωριεστε επειδη δεν βρηκατε μηχανη που ανοιγει το φυλλο.ολα τα γυαλοπωλεια εχουν και τα καταστηματα με μικροσυσκευες.υπαρχουν με και χωρις μοτερ.
ntina- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1656
Registration date : 13/02/2010
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
» Συσκευή ρακλέτ
» Συσκευή κοπης ψωμιου σε φετες?????
» Σαλάτα ζυμαρικών με τόνο
» ΣΑΛΑΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ
» Καλοκαιρινή σαλάτα ζυμαρικών με σουμάκ
» Συσκευή κοπης ψωμιου σε φετες?????