Αναζήτηση
Κοτοπουλο με πατατες στην σακουλα
5 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Κοτοπουλο με πατατες στην σακουλα
Καλησπερα..Αρχικα Χρονια Πολλα Και Καλη Χρονια..!
Ασχολουμαι με την μαγειρικη απο πολυ μικρος και εχω ηδη μπει σε καποια σχολη μαγειρικης με ονειρο να εργαστω σε καποιο εστιατοριο ως chef.Εχω λοιπον δημιουργησει ενα blog στο οποιο κανω αναρτησεις πολλες συνταγες και πληροφοριες σχετικα με την μαγειρικη.Τελευταια λογω του περιορισμενου χρονου δεν εχω την δυνατοτητα να ανανεωνω τις συνταγες αλλα διαθετει αρκετες.Ετσι αν θελετε μπορειτε να μπαινετε στο blog μου και να κοιτατε συνταγες.Ευχαριστω θερμα.
Κομματας Παυλος.http://grillmaster-recipes.blogspot.gr/
Σας δινω και μια συνταγη.
Κοτοπουλο με πατατες στην σακουλα.
Για οσους δεν εχετε δοκιμασει ακομα τις σακουλες ψησιματος στον φουρνο χανετε!Στο κοτοπουλο εκτος σακουλας τα μπουτια και οι φτερουγες γινονται νοστιμα και ζουμερα αλλα το στηθος παραμενει στεγνο απο μεσα.Η δουλεια της σακουλας ειναι να μην επιτρεπει να βγαινουν εξω η θερμοτητα και να κρατιεται μεσα με αποτελεσμα να ξεκολαει το κρεας απο το κοκκαλο.Με λιγα λογια γινεται ΛΟΥΚΟΥΜΙ.Λοιπον σας γραφω μια συνταγη για κοτοπουλο με σακουλα.Δοκιμαστε την και θα με θυμηθειτε!
Υλικα
5-6 μπουτια κοτοπουλου ή και στηθος
4-5 πατάτες
1 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο
1 κ.σ. μουστάρδα
1 κ.σ. πάπρικα
1 κ.γλ. μέλι(προαιρετικο)
1 κ.γλ. ρίγανη
½ φλ. ελαιόλαδο
αλάτι – πιπέρι
(μερικες σακουλες εχουν μαριναδα απο μονες τους)
Εκτελεση
1. Ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά (εκτός πατάτες και κοτόπουλο) μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη μαρινάδα (σε μεγάλο σκεύος).
2. Ξεπλένουμε το κοτόπουλο, το σκουπίζουμε ελαφρώς και το βουτάμε στη μαρινάδα. Με τα χέρια μας αλείφουμε καλά κάθε κομμάτι του κοτόπουλου και το βάζουμε στο ψυγείο για 15′-30′.
3. Κόβουμε τις πατάτες και τις βάζουμε κι αυτές μέσα στη μαρινάδα, μόλις βγάλουμε το σκεύος από το ψυγείο. Ανακατεύουμε να αλειφτούν όλα καλά με τη μαρινάδα.
4. Αλευρώνουμε τα τοιχώματα της σακούλας (σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας) και βάζουμε μέσα το κοτόπουλο, τις πατάτες και τη μαρινάδα.
5. Κλείνουμε τη σακούλα, την τοποθετούμε σε κάποιο σκεύος (καλύτερα πυρέξ) και τη βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180-200°C.
6. Θα χρειαστεί περίπου 2 ώρες για να ψηθεί καλά το κρέας. Θα πρέπει σχεδόν να φεύγει από το κόκκαλο. Αν δεν έχει κοκκινίσει σ’ αυτό το διάστημα, ενώ είναι ψημένο, μπορείτε να σκίσετε τη σακούλα και να το αφήσετε 10′ ακόμα.
*Για ερωτησεις σχολιαστε.
Κομματας Παυλος!
Ασχολουμαι με την μαγειρικη απο πολυ μικρος και εχω ηδη μπει σε καποια σχολη μαγειρικης με ονειρο να εργαστω σε καποιο εστιατοριο ως chef.Εχω λοιπον δημιουργησει ενα blog στο οποιο κανω αναρτησεις πολλες συνταγες και πληροφοριες σχετικα με την μαγειρικη.Τελευταια λογω του περιορισμενου χρονου δεν εχω την δυνατοτητα να ανανεωνω τις συνταγες αλλα διαθετει αρκετες.Ετσι αν θελετε μπορειτε να μπαινετε στο blog μου και να κοιτατε συνταγες.Ευχαριστω θερμα.
Κομματας Παυλος.http://grillmaster-recipes.blogspot.gr/
Σας δινω και μια συνταγη.
Κοτοπουλο με πατατες στην σακουλα.
Για οσους δεν εχετε δοκιμασει ακομα τις σακουλες ψησιματος στον φουρνο χανετε!Στο κοτοπουλο εκτος σακουλας τα μπουτια και οι φτερουγες γινονται νοστιμα και ζουμερα αλλα το στηθος παραμενει στεγνο απο μεσα.Η δουλεια της σακουλας ειναι να μην επιτρεπει να βγαινουν εξω η θερμοτητα και να κρατιεται μεσα με αποτελεσμα να ξεκολαει το κρεας απο το κοκκαλο.Με λιγα λογια γινεται ΛΟΥΚΟΥΜΙ.Λοιπον σας γραφω μια συνταγη για κοτοπουλο με σακουλα.Δοκιμαστε την και θα με θυμηθειτε!
Υλικα
5-6 μπουτια κοτοπουλου ή και στηθος
4-5 πατάτες
1 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο
1 κ.σ. μουστάρδα
1 κ.σ. πάπρικα
1 κ.γλ. μέλι(προαιρετικο)
1 κ.γλ. ρίγανη
½ φλ. ελαιόλαδο
αλάτι – πιπέρι
(μερικες σακουλες εχουν μαριναδα απο μονες τους)
Εκτελεση
1. Ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά (εκτός πατάτες και κοτόπουλο) μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη μαρινάδα (σε μεγάλο σκεύος).
2. Ξεπλένουμε το κοτόπουλο, το σκουπίζουμε ελαφρώς και το βουτάμε στη μαρινάδα. Με τα χέρια μας αλείφουμε καλά κάθε κομμάτι του κοτόπουλου και το βάζουμε στο ψυγείο για 15′-30′.
3. Κόβουμε τις πατάτες και τις βάζουμε κι αυτές μέσα στη μαρινάδα, μόλις βγάλουμε το σκεύος από το ψυγείο. Ανακατεύουμε να αλειφτούν όλα καλά με τη μαρινάδα.
4. Αλευρώνουμε τα τοιχώματα της σακούλας (σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας) και βάζουμε μέσα το κοτόπουλο, τις πατάτες και τη μαρινάδα.
5. Κλείνουμε τη σακούλα, την τοποθετούμε σε κάποιο σκεύος (καλύτερα πυρέξ) και τη βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180-200°C.
6. Θα χρειαστεί περίπου 2 ώρες για να ψηθεί καλά το κρέας. Θα πρέπει σχεδόν να φεύγει από το κόκκαλο. Αν δεν έχει κοκκινίσει σ’ αυτό το διάστημα, ενώ είναι ψημένο, μπορείτε να σκίσετε τη σακούλα και να το αφήσετε 10′ ακόμα.
*Για ερωτησεις σχολιαστε.
Κομματας Παυλος!
Απ: Κοτοπουλο με πατατες στην σακουλα
Καλώς μας ξανάρθες. Θυμάμαι είσαι παλιό μέλος και είχες άλλο λογ/σμό τότε. Μάλιστα μας είχες δώσει και μια σαλάτα με πορτοκάλι και φυστίκι. Καλή επιτυχία στις σπουδές σου.
Rena- Admin
-
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009
Απ: Κοτοπουλο με πατατες στην σακουλα
Καλώς τον. Όντως το ψήσιμο στη σακούλα έχει πολύ ζουμερά αποτελέσματα.
sofia- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1805
Registration date : 13/07/2009
Απ: Κοτοπουλο με πατατες στην σακουλα
πράγματι ,ειναι πολύ νόστιμο φαγητό.Η δε μαρινάδα ειναι πολύ καλή για τα σουβλάκια με κοτόπουλο.
Καλώς ήλθες στο ντέλι μας καλα μαγειρέμματα!
Καλώς ήλθες στο ντέλι μας καλα μαγειρέμματα!
ntina- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1656
Registration date : 13/02/2010
Παρόμοια θέματα
» Κοτόπουλο κοκκινιστό με κριθαράκι στην κατσαρόλα
» Πικάντικο Κοτόπουλο στην κατσαρόλα με σκόρδο και ξύσμα λεμονιού
» πατατες
» Πατάτες γιαχνί
» ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ
» Πικάντικο Κοτόπουλο στην κατσαρόλα με σκόρδο και ξύσμα λεμονιού
» πατατες
» Πατάτες γιαχνί
» ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης